Valentijnsdag is de dag die je op onvergetelijke manier moet doorbrengen met je geliefde. En waar kan dat beter dan in het mooie Milaan? Je hebt nu de kans om deze stad 3 dagen te bezoeken voor maar €150! Grijp je kans en maak van Valentijnsdag dit jaar écht iets speciaals! Wie neem jij mee?

Milaan bezoeken is fantastisch. Deze op lifestyle gerichte stad heeft alles wat je nodig hebt voor een heerlijk ontspannen citytrip. Geniet van lekkere hapjes en drankjes in een van de vele cafeetjes en wandel in de schemering door de mooiste straten en knusse binnenpleintjes en parken. De allerleukste terrasjes zijn te vinden in de wijk Zone Naviglio. Natuurlijk kun je in deze stad ook geweldig shoppen in een van de vele winkelstraten. Ook een beetje cultuur snuiven is hier zeker de moeite waard; de stad zit vol met mooie architectuur en kunst.

Het Gonzaga Hotel waar je zult verblijven ligt in het centrum van de stad met meerdere bezienswaardigheden binnen loopafstand. Kamers beschikken onder andere over een bubbelbad en gratis WiFi.

Vliegen doe je 13 februari vanuit Weeze met Ryanair, waarna je al na anderhalf uurtje zal aankomen in Bella Italia!

Boek deze deal snel, want de beschikbaarheid is beperkt! 

Europe_Italy_Milano_Cathedralx

Boek hier jouw reis! Meer van dit soort deals...

milaan expedia e150

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)