DEZE CITYTRIP IS GOEDKOPER GEWORDEN!! Nu voor maar €113!!!

Boek nu een citytrip naar Milaan en geniet daarnaast ook nog in een volledig uitgeruste spa voor maar €118!

Deze modehoofdstad is zoals velen al weten de ultieme topbestemming om te gaan winkelen. Maar naast het grote aanbod van winkels is er ook genoeg oude én nieuwe cultuur te vinden.  De stad is onder andere de vestigingsplaats van een van ’s werelds beroemdste schilderijen; het laatste avondmaal van Leonardo Da Vinci. En natuurlijk is er ook nog de Dom van Milaan; een van de mooiste en grootste gotische kathedralen ter wereld. Handig is het om met de metro door de stad te reizen, dit gaat super snel én goedkoop.  Maar lopen is ook aan te bevelen, er is genoeg te zien. De mooie gebouwen, knusse binnenplaatsen en mooie mensen in deze sfeervolle stad hebben allemaal hun typisch Italiaanse charme.

In het zeer goed beoordeelde 4-sterren Hotel delle Fiere waar je zult verblijven heb je de tijd om helemaal bij te komen van het verkennen van de stad. Er is een sauna en volledig uitgeruste spa aanwezig, waar je je perfect kunt voorbereiden op je dagje Milaan, of juist heerlijk kunt nagenieten van al het moois dat je hebt gezien.

Vliegen doe je 22 januari vanaf Eindhoven met Ryanair, waarna je na anderhalf uurtje al aankomt in Milaan!

Wees er snel bij, want voor je het weet gaat iemand anders ervandoor met deze topdeal! 

Europe_Italy_Milaan_Cathedral

Boek hier deze citytrip! Meer van dit soort deals...

Screen Shot 2014-12-03 at 1.16.18 pm

Milaan, Expedia e118

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)