IN PRIJS VERLAAGD!!!

 

Ben je wel eens naar Rusland geweest? Kom met me mee en bewonder al het moois van de indrukwekkende hoofdstad van dit land. Met deze top deal kan je voordelig naar indrukwekkend Moskou!

Moskou is de perfecte bestemming voor cultuurliefhebbers. Ga eens naar een prachtige uitvoering van het Russisch ballet in het Bolsjojtheater of bezoek het Pushkin Museum voor fijne kunsten. Bezoek het Rode Plein de St. Basilius-kathedraal. Struin eens op de Izmaylovsky markt voor originele kunst, antiek en one-of-a-kind hebbedingetjes. Voor een geweldige avond stappen is de bekende Club Pacha een aanrader van velen. Er is zoveel te doen in deze stad, dus hoe dan ook…Moskou zal zeker een onvergetelijke indruk op je maken!

Je verblijft in het 4-sterren Novotel hotel inclusief gratis WIFI. Dit hotel is beoordeeld met een 9.6(!) en beschikt over een heerlijke Spa. Je vertrekt met deze deal lekker in de zomer op 12 juni 2015.

De beschikbaarheid is beperkt dus boek snel om van deze prijs te profiteren!

Europe_Russia_Moskou_nightview

Boek deze deal nu! Meer van deze deals!

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)