Ga je mee naar New York? Ik heb zojuist op de website van Travel24.nl een geweldige deal gevonden naar deze stad. Met vertrek op 30 maart, 1 of 2 april vlieg je voor een bedrag van maar €688 voor 5 dagen naar New York.  Vliegen doe je vanaf Dusseldorf met Air Berlin en na aankomst raad ik je aan om of een shuttle bus of een taxi richting Manhattan te nemen. Je slaap in het met een 6,7 beoordeelde budget Hotel West Side YMCA. Een super budget hotel maar de reden waarom ik hem toch vandaag aan je aanbied is dat vooral de laatste reviews van de Nederlandse gasten gewoon erg goed zijn. Je weet wat je krijgt en dat is een schone kamer om in te slapen.

Dus of je nu komt om te shoppen, voor sightseeing het maakt niet uit. New York is eens stad waar je moet zijn geweest.

Wie is Travel24? Ik kan me voorstellen daat je nog niet helemaal bekend bent met Travel24. Ze zijn om het even kort samen te vatten de Duitse versie van Arke.nl en hebben sinds een tijdje ook een Nederlandse website zodat jij als Nederlander gewoon makkelijk alle deals uit Duitsland kunt boeken. 100% betrouwbaar en 100% veilig. Ik, de Holidayguru, bied je alleen maar reizen aan bij organisaties waar ik ook zelf boek.

New York City skyline

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

NYC Travel24

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)