Heb jij altijd al eens naar New York gewild, maar wist je niet wanneer het perfecte moment is om te gaan? Dan heb ik nu een goede aanbieding voor je gevonden! Voor maar €909 kun je 8 dagen naar New York en verblijf je er tijdens Thanksgiving en Black Friday (De grootste shopdag van Amerika). Een beter moment kun je niet treffen dus.

Vertrekken doe je op 22 november vanaf Schiphol. Je vliegt met Delta Airlines naar New York, waarvandaan ik je aanraad een taxi te nemen of het openbaar vervoer te gebruiken. Het hotel waar je zal verblijven is het 2,5-sterren en met 84% beoordeelde: Comfort Inn. Dit hotel beschikt o.a. over een wasserij en gratis internet. Daarnaast wil ik even vermelden dat andere vergelijkbare hotels zo’n 300-400 euro meer kosten, dus dit is echt een koopje! Verblijven doe je op basis van logies en ontbijt.

Ik raad je aan heel snel te boeken, want ik heb zo’n voorgevoel dat deze reis niet zolang meer beschikbaar zal zijn.

Artikelbild_New_York_Skyline (2)

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-06-18 om 13.30.23

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)