Heb jij New York al eens in de winter beleefd? Deze stad is dan extra magisch! Ga mee naar de concrete jungle, de stad van Broadway en Lady Liberty. Met deze geweldige deal kan je magisch-winter-New York beleven, de concrete jungle die dan eerder city of lights is, met zijn prachtige kerstverlichting en sfeer.

New York is de perfecte citytrip bestemming. Shop op de bekende Fifth avenue en combineer dat met een bezoekje aan Fashion district! Stop onderweg naar het hippe Meatpacking district bij ‘s werelds bekendste bakkerij: Magnolia bakery (bekend van Sex and the City). Ook gezien de historische waarde van het Meatpacking district is een bezoek hieraan zeker de moeite waard! Er is veel te zien en te beleven en het uitgaansleven in dit district is iets dat je echt moet hebben meegemaakt. Dus kom mee!

Op 23 december vertrek je vanuit Brussel met United Airlines naar New York/ Newark. Als je vanuit Amsterdam wilt vertrekken, betaal je wel €200 meer –dat is nou eens besparen!! Ik raad je aan bij aankomst de taxi te nemen naar het met een 8,7 beoordeelde Holiday Inn Hasbrouck Hights, waar je zal verblijven op basis van logies. Dit 3,5 sterrenhotel ligt net aan de rand van de stad in New Jersey. Het leuke hieraan is dat je véél meer ziet dan alleen maar het mooie Manhattan, meer voor jouw geld dus!

Wees er wel snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt.

libertystatue

Boek nu deze magische winterdeal! Meer van dit soort deals...

new york

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)