New York. The city that never sleeps. Wat zou het toch geweldig zijn als jij hier binnenkort rond zou lopen. Het is een stad die je nooit, maar dan ook echt nooit zal vergeten! Ik heb zojuist een deal gevonden op de website van Expedia, waarbij je voor maar €785 richting New York kan!

New York is de perfecte citytrip bestemming. Shop op de bekende Fifth avenue en combineer dat met een bezoekje aan Fashion district! Stop onderweg naar het hippe Meatpacking district bij ‘s werelds bekendste bakkerij: Magnolia bakery (bekend van Sex and the City). Ook gezien de historische waarde van het Meatpacking district is een bezoek hieraan zeker de moeite waard! Er is veel te zien en te beleven en het uitgaansleven in dit district is iets dat je echt moet hebben meegemaakt. Dus kom mee!

Vertrekken doe je op 07 maart 2015 vanuit Brussel. Je vliegt met Delta/KLM naar New York, waarvandaan ik je aanraad een taxi te nemen of het openbaar vervoer te gebruiken. Het hotel waar je zal verblijven is het 4-sterren en met 85% beoordeelde: The Paramount. Dit hotel beschikt over geweldige faciliteiten en is daarnaast dichtbij Times Square gelegen! Verblijven doe je op basis van logies.

Klik hier voor het vervoer naar Brussel.

Ik raad je aan erg snel te boeken, want dit MAG je niet missen!

North_America_USA_NY_004

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

 

Schermafbeelding 2015-02-17 om 11.35.02

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)