Lijkt het jou wat om een leuke Franse stad te gaan verkennen, maar wil je niet naar Marseille of Parijs? Ga dan naar Nice! Deze stad aan de middellandse zee heeft veel cultuur, maar je kan hier ook genieten van het warme weer. Ik heb net een deal gevonden, waarbij je 4 dagen naar Nice kan voor maar €223!

Vertrekken doe je op 01 juli vanuit Eindhoven. Je vliegt met Ryanair naar Nice,  waarvandaan ik je aanraad een taxi te nemen of het openbaar vervoer te gebruiken. Het hotel waar je zal verblijven is het 3-sterren en met 89% beoordeelde: Kyriad Nice Gara. Dit hotel beschikt o.a. over een bar/lounge, een dakterras en gratis WiFi. Verblijven doe je op basis van logies.

4 hele dagen rondstruinen in een van de mooiste steden van de cote d’Azur, wie wil dat nou niet? Boek snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

Artikelbild_Frankreich_Cote_ d'_Azur

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm Nice

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)