Al je internationale treintickets boek je natuurlijk al lang via NSHispeed.nl deze website is lekker handig voor al je reizen naar de buurlanden. Je hebt vaak de optie op verschillende types van treinen te kiezen waaronder de Citynightline trein van de Deutsche Bahn. Dit is de nachttrein die je naar je Europese bestemming brengt terwijl je slaapt.

NSHispeed en Citynightline hebben op dit moment een 2 voor 1 sale. Dit betekend dat wanneer je voor 2 mensen een ticket koopt je er maar 1 betaald. Je bespaard dus 100% op het 2e ticket!! Je kunt reizen naar bestemmingen zoals: Praag, Kopenhagen, München en meer. Je stapt in en als je de volgende ochtend wakker word ben je (bijna) op je bestemming …
Zo heb je al een retourtje vanuit Utrecht naar Praag voor geweldige €89 per persoon op basis van een reis met 2 personen. En dan slaap je op je eigen slaapbank in een 4 of 6 persoons cabine in de trein. (Ter vergelijking een retourtje Utrecht Maastricht kost al bijna 45 bij de NS, dus dit is echt een geweldige trein deal!!)

Passenger TrainNSHispeed en Citynightline : 2 kopen 1 Betalen sale 

  • Boekingsperiode: Tussen 16 en 26 januari 2014
  • Reisperiode: 19 januari tot 31 maart 2014
  • Vervoer: Citynightline trein in je eigen slaapbank
  • Bestemmingen: Praag, Kopenhagen, München en meer
  • Prijs: Maar €89 voor je eigen slaapbank per persoon op basis van een reis met 2 personen 
Hier ga je naar de citynightline 2 voor 1 deal

praagdeal1

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)