New Yorkkk – ik hoor Alicia Keys altijd zingen wanneer ik aan New York denk. Concrete jungle, where big lights will inspire you. De stad van Broadway, Empire State Building, en uiteraard Times Square! Ben je er ooit geweest? Wat jouw antwoord op deze vraag ook is – dit is jouw kans om het ultieme New York gevoel te beleven!

New York is de perfecte citytrip bestemming. Shop op de bekende Fifth avenue en combineer dat met een bezoekje aan Fashion district! Stop onderweg naar het hippe Meatpacking district bij ’s werelds bekendste bakkerij: Magnolia bakery (bekend van Sex and the City). Ook gezien de historische waarde van het Meatpacking district is een bezoek hieraan zeker de moeite waard! Er is veel te zien en te beleven en het uitgaansleven in dit district is iets dat je echt moet hebben meegemaakt.

Location, location, location! Het mooiste van dit alles is dat jouw hotel, het 4-sterren YOTEL New York at Times Square (met 95% positieve beoordelingen!), in New York’s place-to-be ligt! Je hebt alle bezienswaardigheden zoals onder andere Broadway, Rockefeller Center en Empire State Building op loopafstand. Dit is een kans die je niet mag missen. Jouw kamer is uitgerust met een iPod-dockingstation en je hebt gratis WiFi.

Op 23 februari 2015 vertrek je met Delta vanuit Brussel naar JFK Airport, New York. Ik raad je van hieruit de taxi te nemen naar jouw hotel op het oh-so-ah-ma-zing Times Square, waar je zal verblijven op basis van logies.

Ik kan hier echt uren over doorschrijven maar ik denk dat je het wel begrijpt: daar moet je zijn! Wees er dus snel bij, want de beschikbaarheid van deze deal is beperkt.

NYC_Timesquare

Boek nu deze deal! Meer van dit soort deals...

Screen shot 2014-11-16 at 10.03.21 AM

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)