Wil je dit jaar een keertje wat anders met oud en nieuw doen? Waarom niet gewoon lekker naar New York?  Gegarandeerd een ervaring die je nooit meer zult vergeten! Ik heb op de website van Expedia ook een geweldige deal gevonden waarbij je oud en nieuw in deze wereldstad zult vieren.

Vertrekken doe je vanuit Düsseldorf op de 31e. Je bent rond 15.30 in New York en vanuit daar raad ik je aan een taxi te nemen naar je hotel. Je slaapt in het 2,5 sterren en met 88% beoordeeld: Red Roof Inn Queens. Een basic hotel maar alsnog goed beoordeeld. Het hotel bied je een gratis ontbijt en gratis wifi aan. Maar ik ga er vanuit dat je toch alleen maar in het hotel slaapt en dat je het maximale uit je citytrip zult gaan halen.

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan om zo snel mogelijk te boeken zodat je een geweldig begin van 2015 zult hebben.

Artikelbild_New_York_Skiline_Nachts

Hier ga je naar deze deal Bekijk deze deal

NYC O EN N

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)