Heel veel mensen vragen mij persoonlijk om advies voor de paasdagen. Helaas is het zo dat de meeste vluchten al vol zitten en de tickets gewoon erg duur zijn. Maar wat je ook gewoon zou kunnen doen is zelf in de auto, bus of trein springen en bijvoorbeeld het weekend naar Parijs gaan. Binnen een paar uurtjes ben je er en kun je heerlijk genieten van deze stad.

Zo heb ik op de website van Booking.com het 3 sterren en met een 7,5 beoordeeld: Ibis Paris Porte D’ Orleans hotel gevonden waar je 2 nachten kunt overnachten voor maar €58 per persoon. (Op basis van een verblijf met minimaal 2 personen) Het hotel is dicht bij de metro halte zodat je vanuit daar Parijs goed kunt verkennen. De foto’s die je maakt die upload je natuurlijk in de avond vanuit het hotel naar je Facebook pagina omdat je hotel je ook nog eens gratis internet aanbied.

Dit is een geweldige optie voor mensen die graag met Pasen weg willen gaan en graag per auto, bus of trein reizen.

Artikelbild_Paris_Eifelturm_2

Hier ga je naar deze Parijs deal Bekijk deze deal

parijs pasen booking

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)