Mallorca is een geweldige vakantiebestemming maar ook vaak een wat duurdere bestemming hoe dichter je bij de zomer komt. Ik houd wel van een uitdaging en ik heb zojuist een geweldige citytrip/vakantie naar Palma de Mallorca gevonden op de website met Expedia met vertrek eind juni voor maar €154 per persoon. Op basis van een een reis met 2 personen voor maar liefst 8 dagen.

Vertrekken doe je op 23 juni vanuit Eindhoven met Ryanair naar de luchthaven van Mallorca. Na aankomst zou je per taxi naar je hotel kunnen gaan maar je zou ook een auto kunnen huren zodat je tijdens je vakantie makkelijk het eiland kunt verkennen.
Verblijven doe je in het 3,5 sterren Aparthotel Africa Mar dat met 74% word beoordeeld. Het hotel ligt super dicht bij het strand en heeft natuurlijk ook zelf een zwembad en een bar. En met gemiddeld rond de 25 graden eind juni zul je hier een heerlijke vakantie hebben tegen een super kleine prijs.

Dus wacht niet met boeken want goedkoper zal het echt niet worden. De beschikbaarheid is erg beperkt en ik raad je daarom ook aan gelijk te boeken.

Artikelbild_Mallorca_hafen_Boote

Belangrijk: Om via onderstaande links naar de aanbieding te komen moet je op de Expedia website in het zoekveld de naam van het hotel invoeren : Aparthotel Africa Mar

Hier ga je naar deze deal

Mallorca einde juni deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)