Iconische monumenten, befaamde musea en een majestueuze rivier… Verfijnde gastronomie, luxueuze winkeltjes en romantische parken... Je raadt het al, ik heb het natuurlijk over Parijs; dé stad bij uitstek om je geliefde een weekendje mee naartoe te nemen!

Bij Travelbird boek je nu een geweldige 3 daagse autovakantie inclusief verblijf in het 3 sterren en met 7,0 beoordeelde: Hotel Apogia Paris. Het hotel ligt net buiten het centrum van de stad en je zult hier verblijven op basis van logies en ontbijt. Wat deze deal nog eens extra bijzonder maakt is dat je gratis je auto kunt parkeren! Dus dat zijn kosten die je nog eens extra spaart!

De deal moet je vandaag boeken maar je kunt de hele zomer door richting Parijs rijden! Een geweldige deal voor iedereen die nog een uniek cadeau zoekt of graag lekker een weekend we wil gaan!

Artikelbild_Paris_skyline-748x497_mini

Hier ga je naar deze deal Bekijk deze deal

Parijs Travelbird Agapio 69

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)