Wie lijkt het leuk om naar Parijs te gaan, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het vervoer en hoe je overal komt? Ga dan mee met de volgende busreis: 3 dagen naar Parijs incl. 1 dag Disneyland® Paris , voor maar €179!

Vertrekken kan op meerdere data in juli en augustus. Op- en afstappen kan op verschillende plaatsen in Nederland, dus je hoeft niet heel ver te reizen om bij de bus te komen. De bus brengt je naar Parijs en zorgt ook tijdens je verblijf voor dat je vervoer hebt. Verder verblijf je in een goed hotel met eigen douche en toilet. Ook beschikt het hotel over gratis WiFi. Verblijven doe je op basis van logies & ontbijt. 

Ga jij genieten van Disneyland® Paris en al het andere dat Parijs te bieden heeft? Zorg dan dat je snel boekt, want je wilt toch niet dat het op jouw favoriete data is uitverkocht?

Disney-Magic-on-Parade!-fairies2

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm Parijs

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)