Parijs is een geweldige stad waar je zeker 1 keer moet zijn geweest. Van het Louvre tot aan de Eiffeltoren Parijs bied je alle wat je van deze wereldstad mag verwachten. Toch is het vaak lastig om voor Parijs een goede deal te scoren want de de Thalys is vaak duur en de vliegtickets naar Parijs zijn vaak ook niet echt goedkoop. Ik ben daarom blij dat ik jullie kan vertellen dat ik zojuist een geweldige deal naar Parijs heb gevonden op de website van Travelbird.

Met vertrek van maart tot en met oktober boek je nu voor maar €89 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen) een geweldige 3 daagse citytrip naar Parijs. Deze deal is inclusief vervoer per touringcar, transfers en overnachting in een goed hotel. Deze deal is dus ook zo boekbaar in de populaire maanden zoals juni, juli en augustus!

Ben je dus op zoek naar een aantal dagen Parijs dan is dit de deal voor jou!

Artikelbild_Paris_Eifelturm_und_Park

Hier ga je naar deze Parijs deal

parijs travelbird

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)