Waar kun je nu beter een vrije dag besteden dan in Parijs? Of je nou op zoek bent naar romantiek, indrukwekkende historische meesterwerken, een groot aanbod aan prachtige winkels of een heerlijk glas wijn op een bruisend terras; je vindt het in Parijs! Laat je tijdens de stadstour alles vertellen over onder andere het Louvre, de Arc de Triomf, de Nôtre Dame en natuurlijk de Eiffeltoren. Bienvenue à Paris!

Met een luxe touringcar zal je ’s ochtends heel vroeg vertrekken vanuit Nederland. Rond 04.30 uur passeer je de Nederlandse grens en rond 10.30 zal je in Parijs arriveren. Voordat je de stad kunt gaan ontdekken zul je eerst nog een stadstour maken langs de prachtige bezienswaardigheden zoals ’t Louvre, Madeleine, Graf van Napoleon, Nôtre Dame, Dome des Invalides, Arc de Triomf en natuurlijk de Eiffeltoren. (De geplande stadstour is onder voorbehoud). Na deze prachtige rondrit krijg je voldoende tijd (minimaal 9 uur) om de stad te bezichtigen, ook kun je op eigen gelegenheid een boottocht maken over de Seine (optioneel). In de avond begint de terugreis, rond circa 02.00 uur zul je weer terug zijn in Nederland.

Vertrekdata zijn tussen 5 juli en 4 oktober 2014. Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Artikelbild_Paris_skyline-748x497_mini

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

 

Car deal paris

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)