Je krijgt nooooooooooit spijt van een citytrip naar Parijs! Ik ben erg blij dat ik daarom weer een geweldige deal heb gevonden naar deze prachtige stad! Ga met de Thalys naar Parijs en kies voor een 2,3,4 of 5 daagse trip en verblijf in een goed hotel met ontbijt vanaf €149!

Parijs, Parijs, Parijs!!! Voor de één de stad van de liefde, voor de ander de stad van de mode of de stad van het stokbrood! Voor jouw de stad waar je een heerlijke citytrip gaat beleven. In Parijs valt meer dan genoeg te doen. Bezoek de Eiffeltoren, de Notre Dame, de l’Arc de Triomphe en Les Champ-Elysées. Na alles gezien te hebben eindig je de dag in één van de gezellige restaurantjes die je kan vinden in deze stad!

Tijdens je citytrip overnacht je in het Hotel Sacré Coeur Paris Montmartre of in Hotel Paris Louis Blanc. Hotel Sacré Coeur Paris Montmartre is gelegen op 10 minuten loopafstand van de Sacré-Coeur en op een kleine 100 meter vanaf het hotel vind je de metro die je naar elke uithoek van de Franse hoofdstad brengt! Hotel Paris Louis Blanc is gelegen in hartje Parijs en op 800 meter lopen van Gare du Nord!

Als je deze deal op de website van Groupon boekt reis je naar Parijs met de Thalys in de 2e klasse heen en terug! Je kan zelfs kiezen waar je op de trein stapt, dit kan in Amsterdam Centraal, Schiphol, Rotterdam Centraal of Antwerpen Centraal. Je stapt pas weer uit als je in Parijs bent, op Gare du Nord!

Wees er heel snel bij want deze deal is nog maar beperkt beschikbaar! 

Europe_France_Paris_010

Boek hier jouw citytrip naar Parijs! Bekijk hier meer goede deals!

thalys

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)