Oui, oui PARIS! Laat jij je verleiden door de Franse hoofdstad tijdens een 2– tot 5-daagse citytrip inclusief kaartjes voor de Thalys en verblijf in een goed hotel met ontbijt vanaf €139!

Beleef een geweldige citytrip naar Parijs! Mijn tip is ontdek deze stad met de fiets! Niet voor de hand liggend maar dat maak het juist zo leuk. Fiets door de leukste wijken en  langs de drukke winkelstraten. Maak een stop bij Ladurée waar je kan genieten van een heerlijke kop koffie en lekkere macarons!

Tijdens je citytrip overnacht je in het Hotel Sacré Coeur Paris Montmartre of in Hotel Paris Louis Blanc. Hotel Sacré Coeur Paris Montmartre is gelegen op 10 minuten loopafstand van de Sacré-Coeur en op een kleine 100 meter vanaf het hotel vind je de metro die je naar elke uithoek van deze liefdesstad brengt! Hotel Paris Louis Blanc is gelegen in hartje Parijs en op 800 meter lopen van Gare du Nord!

Deze deal kan je boeken op de website van Groupon. Vertrek is mogelijk met keuze tussen  2 maart en 31 oktober 2015. Je kan reizen met de Thalys vanaf Amsterdam Centraal, Schiphol, Rotterdam Centraal of Antwerpen Centraal naar Parijs Gare du Nord.

Zit jij binnenkort in de trein richting deze fantastische stad? Boek snel want OP=OP!

Europe_France_Paris_012

Boek hier jouw citytrip! Bekijk hier meer leuke deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

groupon

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)