Wil jij 3 dagen genieten van romantisch Parijs? Dat kan nu voor maar €230 dit is inclusief vlucht en luxe 4-sterren hotel! Parijs wordt de culturele hoofdstad van Europa genoemd. En dat is niet voor niets! Afgezien van de vele aanwezige musea, kan Parijs zelf ook als een groot museum worden gezien.

Uiteraard ga je een kijkje nemen naar het wereldberoemde werk van meneer Eiffel, namelijk de Eiffeltoren. Maar daarnaast is ook de majestueuze kathedraal de Notre Dame zeker de moeite waard; Place des Vosges het oudste plein van Parijs; Le Jardin Du Luxembourg, wissel de drukte van de straten van Parijs in voor een oase van rust in de tuinen van 25ha. En om het compleet te maken bezoek je het museum du Louvre waar de belangrijkste kunstverzamelingen ter wereld zijn ondergebracht.

Je vertrekt op 3 maart en vliegt vanaf Amsterdam met KLM naar Parijs. Je verblijft in het luxe 4-sterren Best Western Aulivia Opera hotel op basis van logies en gratis internet. Dit hotel heeft een uitstekende ligging m.b.t. het openbaar vervoer, verschillende metrostations zijn te vinden op loopafstand.

De beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan snel te boeken!

shutterstock_227029621

Boek deze citytrip nu! Meer van deze deals!

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)