Iedereen kent de toren van Pisa, maar heb jij hem al eens in het echt gezien? Het zou zomaar kunnen want ik heb zojuist een super mooie citytrip naar Pisa gevonden op de website van Expedia. Een 3 daagse citytrip inclusief vluchten en verblijf in een geweldig 5 sterren hotel met uitzicht op de toren van Pisa voor maar €161 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Vertrekken doe je 1 april vanuit Eindhoven met Ryanair.  De vluchttijden zijn niet echt geweldig maar als je bereid bent een klein beetje meer te betalen dan kun je deze omzetten naar hele goede vluchttijden. Na aankomst zou je of met de trein of met bus nr 3 naar het centrum kunnen gaan (maar €0.77 voor een ticket met een geldigheid van 1 uur)  Je verblijft in het 5 sterren Abitalia Tower Plaza hotel. Het hotel word met 71% beoordeeld en bied je naast gratis wifi ook een buiten zwembad een poolbar en een restaurant. Belangrijker het hotel bied je uitzicht op de toren van Pisa .. dus je zou zelfs gewoon het hele weekend in je kamer kunnen blijven ..

Beschikbaarheid is beperkt dus wacht niet te lang met boeken want weg is weg.

Artikelbild_Pisa_Turm

Hier ga je naar deze Pisa deal
Bekijk deze deal

pisa deal 5 sterren

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)