Iedereen kent de toren van Pisa, maar heb jij hem al eens in het echt gezien? Het zou zomaar kunnen gebeuren, want ik heb zojuist een super mooie citytrip naar Pisa gevonden op de website van Expedia. Een 4-daagse citytrip inclusief vluchten en verblijf in een geweldig 5 sterren hotel met uitzicht op de toren van Pisa voor maar €185 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Vertrekken doe je op 20 juni vanuit Eindhoven met Ryanair. De vluchttijden zijn niet echt geweldig maar als je bereid bent een klein beetje meer te betalen dan kun je deze omzetten naar goede vluchttijden. Na aankomst zou je of met de trein of met bus nr 3 naar het centrum kunnen gaan. (maar €0.77 voor een ticket met een geldigheid van 1 uur)  Je verblijft in het 5 sterren en met 71% beoordeelde Abitalia Tower Plaza hotel. Het hotel beschikt o.a. over een buitenzwembad, een poolbar, een restaurant en gratis wifi. Belangrijker: het hotel bied je uitzicht op de toren van Pisa, dus je zou zelfs gewoon het hele weekend in je kamer kunnen blijven ..

Beschikbaarheid is beperkt, dus wacht niet te lang met boeken. OP = OP

Artikelbild_Pisa_Turm_nacht

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm Pisa

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)