Ben jij al eens naar het mooie Pisa geweest? Dan is dit jouw kans, want nu kan je met deze super deal 3 dagen een mooie citytrip doen, inclusief vlucht, hotel en ontbijt voor een te gekke €94!!

Je kunt natuurlijk de hele wereld over vliegen om mooie ervaring op te doen, maar dichter bij huis is ook zoveel moois te zien en te beleven! Ga vooral de iconische scheve toren, de mooie Duomo kathedraal of de Santa Maria della Spina kerk zien. Van al dat lopen krijg je honger; het is dan ook gezellig eten in het creatieve Sottobosco café terwijl er bijvoorbeeld live muziek wordt gespeeld. Wandel op de Borgo Stretto, een ochtendmarkt in de stad en bezoek daarna het nationale San Matteo Museum. Er is genoeg te doen in deze 3 dagen om een toptijd te beleven!

Op 19 januari vertrek je met Ryanair vanuit Eindhoven naar Pisa. Ik raad je aan hiervandaan een taxi te nemen naar het met een 8.9 beoordeelde Royal Victoria Hotel, waar je zal verblijven op basis van logies en ontbijt. Dit top 3-sterrenhotel ligt in het centrum van Pisa en heeft verschillende bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld Piazza Garibaldi, Palazzo Reale en de Scheve toren van Pisa op loopafstand. Let’s go!

Wees er wel snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Europe_Italy_Pisa_Tower

Boek nu deze deal! Meer van dit soort deals...

Knipsel_Pisa

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)