Lijkt het jou wel leuk om in januari een citytrip te maken, maar heb je geen flauw benul waar je heen wil? Dan heb ik nu een heel goede deal voor je gevonden! Je kan 4 dagen naar Pisa voor maar €136! Wie wil dat nou niet?

Je kunt natuurlijk de hele wereld over vliegen om mooie ervaring op te doen, maar dichter bij huis is ook zoveel moois te zien en te beleven! Ga vooral de iconische scheve toren, de mooie Duomo kathedraal of de Santa Maria della Spina kerk zien. Van al dat lopen krijg je honger; het is dan ook gezellig eten in het creatieve Sottobosco café terwijl er bijvoorbeeld live muziek wordt gespeeld. Wandel op de Borgo Stretto, een ochtendmarkt in de stad en bezoek daarna het nationale San Matteo Museum. Er is genoeg te doen in deze 4 dagen om een toptijd te beleven!

Vertrekken doe je op 16 januari vanuit Eindhoven. Je vliegt met Ryanair naar Pisa, waarvandaan ik je aanraad een taxi te nemen of het openbaar vervoer te gebruiken. Het hotel waar je zal verblijven is het 4-sterren en met 90% beoordeelde: Repubblica Marinara. Dit hotel beschikt o.a. over een restaurant, een bar/lounge en gratis WiFi.

Ga jij een toptijd hebben in deze stad? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt! 

Europe_Italy_Pisa_Night

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-12-06 om 11.19.13

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)