Porto word ook wel de stad van de bruggen genoemd. De stad is namelijk tegen 7 heuvels aangebouwd. Op ongeveer 2 uur afstand vliegen vanuit Nederland zit je al in deze stad waar je heel snel het gevoel krijgt dat je in een andere wereld terecht bent gekomen. Een heerlijke bestemming dus voor een lekkere citytrip.

Via de website van Expedia heb ik zojuist een 4 daagse citytrip gevonden met vertrek vanuit Maastricht met vertrek op 9 mei. Na aankomst stap je lekker in de metro om richting het centrum van de stad te gaan. Je zult verblijven in het 4 sterren Eurostars Oporto hotel wat aan de rand van het centrum ligt en je een zeer goede uitgangspositie zal geven voor je citytrip. Het hotel is met 95% het nr 5 hotel van heel Porto en dus super goed! Met lekkere 20 graden is het perfect want het is niet te warm en niet te koud maar juist lekker weer om de stad te verkennen.

Dus ben je op zoek naar een lekkere citytrip naar Portugal dan heb je hier een geweldige deal. Beschikbaarheid is beperkt en ik raad je daarom ook aan gelijk te boeken.

Porto, Portugal

Belangrijk: Om via onderstaande links naar de aanbieding te komen moet je op de Expedia website in het zoekveld de naam van het hotel invoeren : Eurostars Oporto

Hier ga je naar deze Porto deal

Porto maastricht may deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)