Hoe lekker is het om er soms even helemaal tussenuit te gaan. Gewoon 2 uurtjes vliegen en het gevoel hebben dat je in een hele andere wereld terecht bent gekomen. Porto is voor mij een bestemming die hier aan voldoet. De stad is gebouwd tegen 7 heuvels en word ook wel de stad van de bruggen genoemd. Via Expedia.nl heb ik een wat langere citytrip gevonden die je zeker moet boeken als je voor een klein bedrag toch een ruim aantal dagen weg wil.

Deze citytrip is in maart van dit jaar. Waar de temperaturen al snel richting de 18 graden gaan terwijl we hier in Nederland blij zijn als we de 8 graden halen. Je vliegt deze keer vanaf Maastricht naar Porto met goede vluchttijden waar je bij aankomst richting de stad Vila Nova de Gaia gaat. Dit kan per taxi of bus of metro. Na aankomst in het goed beoordeelde 3 sterren clip hotel (83% beoordeeld) heb je 5 dagen de tijd om Porto en Vila Nova de Gaia te verkennen. De steden liggen immers tegenover elkaar en de metro zit om de hoek. Een perfect hotel voor je citytrip. En voor een totaal bedrag van maar €141 per persoon (op basis van een reis met 2 personen) heb je hier een super deal naar Porto.

Artikelbild_Porto_stadt

Belangrijk: Om via onderstaande links naar de aanbieding te komen moet je op de Expedia website in het zoekveld de naam van het hotel invoeren : Clip Hotel

Hier ga je naar deze Porto deal

Porto aanbieding

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)