Ik heb zojuist nog een geweldige deal gevonden naar Portugal. Gewoon lekker genieten van het warme weer, het gevoel hebben om even helemaal weg te zijn en vooral gewoon lekker relaxen en ontspannen. Via de website van Expedia heb ik een 8 daagse reis gevonden naar Porto inclusief vluchten en een top hotel voor maar €185 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Vertrekken doe je op 23 mei en je vliegt vanuit Maastricht naar Porto waar je een week zult verblijven in het 3 sterren en met 76% beoordeelde TRYP Porto Centro.  Een heerlijk hotel lekker centraal gelegen en naast een ruime kamer bied het hotel je ook gratis wifi aan en heeft het hotel een bar en een restaurant. In Porto is het heerlijk genieten en omdat de beschikbaarheid beperkt is raad ik je aan zo snel mogelijk te boeken want je hebt hier een geweldige deal met beperkte beschikbaarheid.

Portofino

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

Porto deal maastricht

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)