Praag is een Europese hotspot, een must-have op jouw bucketlist. Als je er al bent geweest, wil je er zoals velen wel vaker heen. Je kan alvast jouw 3-daagse citytrip plannen, want deze super deal kan je niet aan je voorbij laten gaan!

In deze magische stad waan je je continue in een sprookje. Praag staat bol van sprookjesachtige kastelen, historische details, moderne winkels, gezellige cafés en uitstekende restaurants. Bezoek Kasteel van Praag, vrijuit de meest populaire attractie -en niet zonder reden. Bewonder het uitzicht op de stad vanuit de Charles Brug of geniet van het prachtige uitzicht over de rivier de Moldau en het centrum van de stad vanuit de biertuin van het Letná-park, waar je overigens heerlijk kunt eten! Een echte must-see is de John Lennon muur, die door mensen van over de hele wereld gevuld is met door John Lennon geïnspireerde graffiti en delen tekst uit de nog altijd bekende nummers van The Beatles. Voor een avondje stappen is er genoeg keus uit vele bars en clubs, met Roxy als hip-and-happening-club voor zowel local als toerist.

Op 30 november vertrek je vanuit Rotterdam met Transavia naar Praag. Ik raad je aan van hieruit de taxi te nemen naar het met een 8,5 beoordeelde Aida Hotel, waar je zal verblijven op basis van logies en ontbijt. Dit top 4-sterrenhotel ligt op een rustige locatie om bij te komen van de lange dagen en heeft uitstekende vervoersverbindingen naar het bekende Wenceslasplein.

Ben jij er klaar voor? Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Europe_Prague_Charles_Bridge

Boek nu deze deal! Meer van deze deals...

Screen shot 2014-11-23 at 11.51.37 AM

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)