Ik ben fan van Praag! En ik heb goed nieuws… Je kunt hier via Travelbird nu 03 of 04 dagen verblijven in een prachtig 4-sterren hotel inclusief ontbijt én een 3-uur durende stadstour met gids en vlucht vanaf Amsterdam. En dat alles kan al vanaf €149!

In deze magische stad waan je je continue in een sprookje. Praag staat bol van sprookjesachtige kastelen, historische details, moderne winkels, gezellige cafés en uitstekende restaurants. Bezoek Kasteel van Praag, vrijuit de meest populaire attractie -en niet zonder reden. Bewonder het uitzicht op de stad vanuit de Charles Brug of geniet van het prachtige uitzicht over de rivier de Moldau en het centrum van de stad vanuit de biertuin van het Letná-park, waar je overigens heerlijk kunt eten! Een echte must-see is de John Lennon muur, die door mensen van over de hele wereld gevuld is met door John Lennon geïnspireerde graffiti en delen tekst uit de nog altijd bekende nummers van The Beatles. Beklim de Žižkov TV toren voor een adembenemend uitzicht over de stad om de dag af te sluiten.

Het 4-sterren Parkhotel Praha ligt in een prachtig gebouw ontworpen door de bekende architect Edel. Natuurlijk is hier niet alleen de buitenkant indrukwekkend; ook de binnenkant van het hotel is voorzien van alle luxe die nodig is om je verblijf in deze stad zo comfortabel mogelijk te maken. Zo is er bijvoorbeeld een bar, restaurant, fitnesscenter én compleet wellnesscenter aanwezig!

Vliegen kan op een datum tussen 02 februari en 31 augustus 2015.

Boek deze deal nu en verlies net als mij je hart aan deze prachtige stad!

Europe_CzechRepublic_Prague_003

Boek hier deze deal! Meer van dit soort deals...

praagie

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)