Venetië is een unieke stad die je zeker een keer bezocht moet hebben in je leven. Met haar prachtige grachtengondels en bruggen is dit een stad zoals geen ander. Je hebt nu de kans om 3 dagen op deze romantische plek te verblijven een bedrag zó laag dat je deze kans niet aan je voorbij kunt laten gaan!

Kenmerkend voor Venetië zijn de bekende grachten en natuurlijk kan een typisch Venetiaanse gondeltour dan ook niet ontbreken tijdens je verblijf. Maar er valt nog veel meer te zien en beleven in deze mooie stad. Bezoek bijvoorbeeld het Sint Marcus Plein, een van de weinige pleinen in Venetië waar 3 prachtige gebouwen te vinden zijn. Welke kant je in deze stad ook opkijkt; je zal altijd een prachtig uitzicht hebben. Je kunt de stad met de voet verkennen en zwerven door de vele kleine straatjes, maar om je door de stad te verplaatsen kan je ook gebruik maken van de openbare waterbus, de vaporetto. De vaporetti fungeren net als  gewone bussen en varen volgens vaste routes binnen de Venetiaanse lagune. Ook een bezoek aan de eilanden Murano en Burano is echt aan te raden; als je de drukte van alle toeristen zat bent kun je hier lekker tot rust komen.

Op 3 maart vertrek je met Ryanair vanuit Eindhoven naar Treviso. Ik adviseer je hier de taxi te nemen naar het met een 8.6 beoordeelde Hotel Russo Palace. Dit goed beoordeelde 4-sterrenhotel ligt in Lido van Venetie en heeft verschillende bezienswaardigheden op korte loopafstand zoals bijvoorbeeld San Nicolo al Lido en Parco delle Rimembranze. In jouw geluidsdichte kamer is het lekker tot rust komen en erg comfortabel vanwege alle gemakken compleet met minibar, kussenmenu en kluisje om jouw waardevolle spullen in op te bergen. Dit 4-sterrenhotel maakt jouw romantische get-away helemaal af!

Wees er snel bij, voordat iemand anders je voor is!

Europe_Italy_Venice_011

Boek nu deze te gekke deal! Meer van deze deals!

Knipsel_VENICE

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)