Deze keer kan ik jullie blij maken met de eerste betaalbare New York deal van 2015! Je verblijft nu 11 dagen in deze wereldstad inclusief vlucht en super en centraal gelegen hotel voor maar €799! Een van de betere manieren om je geld te spenderen!

New York, het is een plek die je zeker een keer bezocht moet hebben in je leven. In deze energieke stad kijk je je ogen uit en hoef je je geen seconden te vervelen. Alle uiteenlopende culturen die hier samenkomen, het oneindige aanbod aanbezienswaardigheden en de sterke dynamiek die hier hangt is een echte belevenis.

Pod 51, waar je deze tijd zult verblijven, is erg populair en met een 9.4 beoordeeld! Vooral de ligging is ideaal, met de Chrysler Building en Rockefeller Center op korte afstand. Daarnaast wandel je binnen enkele minuten naar het Hoofdkwartier van de Verenigde Naties, Central Park en Top of the Rock Observation Deck. Wil jij de andere kant van de stad ook nog verkennen? Er is een metrostation op maar hele korte loopafstand, en ook het bekende Grand Central Terminal is in de buurt. Zo ben jij in een mum van tijd waar je maar zijn wil. ‘s Morgens kun je je helemaal voorbereiden op je drukke dagen met een lekker continentaal en typisch New Yorks ontbijt in het hotel of een van de eetgelegenheden in de omgeving. Een echte aanrader!

Vanuit Brussel vlieg je met KLM naar New York op 17 februari. Ik adviseer je hier de taxi te nemen naar jouw top hotel. Ik heb er weer zin in -jij toch ook??

Wees er wel snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

North_America_USA_NY_004

Boek hier deze deal! Meer van dit soort deals...

Knipsel_NYC

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)