Riga is een stad in opkomst. In 2014 is Riga zelfs de culturele hoofdstad van Europa en dus DE stad om dit jaar te bezoeken. Ik heb zojuist dan ook een 3 daagse citytrip naar Riga gevonden inclusief vluchten en een goed hotel voor maar €104 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen) Boeken kun je deze citytrip op de website van Expedia.

Vertrekken doe je vanaf Dusseldorf Weeze op 14 mei met Ryanair naar Riga. Je vliegt met perfecte vluchttijden zodat je maximaal kunt genieten van je tijd in Riga. Na aankomst raad ik je aan een taxi te nemen naar je hotel. Je verblijft hier in het 3 sterren Best Hotel Riga dat met 76% word beoordeeld. Dit hotel bied je onder andere gratis wifi aan zodat je al je geweldige vakantie foto’s gelijk online kunt delen.

Het aantal plekken voor deze citytrip is beperkt dus wacht niet met boeken. Een citytrip naar Riga bied je de kans om een zeer unieke ervaring te hebben aangezien hier nog maar weinig Nederlanders zijn geweest. Ik wens je in iedergeval al veel plezier.

Riga, Latvia

Belangrijk: Om via onderstaande links naar de aanbieding te komen moet je op de Expedia website in het zoekveld de naam van het hotel invoeren : Beste Hotel 

Hier ga je naar deze Riga deal

Riga Expedia deal mei

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)