Ontdek de hoofdstad van Letland voor maar €77! Deze stad wordt ook wel het Parijs van het oosten genoemd en is zeker het bezoeken waard. Na maar zo’n twee uurtjes vliegen bevind je je al in de Baltische hoofdstad.

Er is genoeg te doen in deze grote stad. Het oude stadscentrum van Riga wordt beschermd als werelderfgoed, en je ziet er nog veel terug van het Sovjet verleden. Zo zou ik zeker aanraden Korasta te bezoeken, inmiddels een spookstad maar vroeger de basis voor duizenden militairen. Uitgaan kun je hier ook; durf jij je te wagen aan de nationale sterke drank Balzam?

Het Hanza hotel ligt op ideale locatie in het centrum van de stad, zodat je makkelijk alle bezienswaardigheden kunt bezoeken. Het hotel beschikt over een restaurant, sauna, bar/lounge en gratis WiFi.

Je vliegt 20 januari vanuit Weeze met Ryanair naar Riga, waar je na zo’n twee uurtjes al aankomt. Hier kun je makkelijk een taxi nemen naar je centraal gelegen hotel.

Boek deze deal nu snel, om te ontdekken wat deze stad allemaal te bieden heeft! 

Riga, Latvia

Boek nu een trip naar deze mooie stad! Meer van dit soort deals...

Riga, Letland, pakketreis

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)