Rome is een geweldige stad waar je tenminste 1 keer moet zijn geweest. Ik heb dan nu ook via de website van Expedia een geweldige 4 daagse citytrip voor je gevonden. Een citytrip inclusief vluchten en een goed hotel voor maar €157 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Vertrekken doe je in juni, namelijk op de 24e. Vliegen doe je vanaf Eindhoven met Ryanair en na aankomst raad ik je aan of met het ov of een taxi te nemen naar het centrum van de stad.
Slapen doe je in het 2 sterren en met 83% beoordeelde Hotel Harmony Roma. Het hotel is gelegen in het centrum van de stad zodat je vanuit daar een super goede uitgangspositie hebt om de stad te verkennen. Wees je er wel van bewust dat het een budget hotel is. Maar ik ga er vanuit dat je er toch alleen maar slaapt! (Je slaapt hier trouwens op basis van logies en ontbijt)

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken! Wil je graag op een andere datum reizen? Dan pas je gewoon de reisdata aan en kijk je of de deal dan ook beschikbaar is.

Artikelbild_rom_Rome from Castel Sant'Angelo, Italy.

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

Rome Juni Harmony

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)