Vier je oud & nieuw dit jaar in stijl in de romantische stad Rome! Je kunt tijdens de jaarwisseling 2 nachten doorbrengen in de luxe superior room van het 4 sterren The Duke Hotel voor maar €89!

In de luxe ingerichte superior kamer waar je zult verblijven zal je je voelen als een ware koning! De kamers zijn ingericht met een romantische, Italiaanse stijl en  bieden een heerlijk comfort. Na een avondje doorhalen om het nieuwe jaar te vieren zul jij je zeker thuis voelen in het king-size bed dat op je te wachten staat! Het hotel is gunstig gelegen ten opzichte van de bezienswaardigheden die Rome te bieden heeft. Zo kun jij de dagen voorafgaand of na het feesten makkelijk de prachtige stad verkennen.

Wil jij liever op een andere datum vertrekken of wat langer in deze stad verblijven? Ook dat is mogelijk. Je kunt je reis maken op een datum tussen 17 december en 31 maart en kunt hierbij 2, 3, 4 of 5 nachten verblijven.

Vergeet niet om op tijd te boeken, dit kan alleen nog vandaag! 

Europe_Italy_Rome_Colloseum_Fireworks

Boek hier deze deal! Meer van dit soort deals...

oud en nieuw in rome

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)