Audrey Hepburn en Gregory Peck gingen je al voor, dus waar wacht je nog op? Er staat een ‘Roman Holiday’ voor je klaar! Laat die routeplanner maar in de tas. Het werelderfgoed ligt namelijk al aan je voeten met een verblijf in het Harmony Roma hotel. Verras je geliefde deze winter met een heerlijke stedentrip op een toplocatie inclusief retourvlucht!

Rome is al evenzeer een stad met vele gezichten: jong en modern, maar tegelijk eeuwenoud, bruisend en toch met hier en daar een verborgen oase van rust. Op elke straathoek weer word je verrast en zie je hoe oud en nieuw zich wonderwel met elkaar mengen.

Je vertrekt op 16 december en vliegt vanaf Eindhoven met Ryanair na aankomst kan je met openbaar vervoer of taxi naar je hotel wat heerlijk in het centrum ligt. Het met een 8.1(!) beoordeelde Harmony Roma hotel is een 2-sterren hotel en je verblijft hier op basis van logies en ontbijt.

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan snel te boeken!

Europe_Rome_Vatican_Couple

Boek deze citytrip nu! Meer van deze deals!

Screen Shot 2014-10-23 at 1.46.10 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)