Prachtig Rome, een wereldstad met geschiedenis! Met deze super deal ga je het helemaal meemaken voor een prikkie -kom mee!

Ontdek Rome en proef de historie van deze stad. Ga langs het indrukwekkende Colosseum, bekijk mensen op de Spaanse Trappen en gooi een muntje in de Trevifontein (vergeet geen wens te doen!!!). Huur ook sowieso een rode scooter om Vaticaanstad eens echt op jouw duimpje te leren kennen!

Je zult op basis van logies verblijven in het met een 8,4 beoordeelde Hotel Residence Villa Tassoni. Deze 3-sterrenvilla ligt in Vaticaan, dichtbij Tribunale Ordinario di Roma. Ook de Sint-Pietersbasiliek ligt niet al te ver hier vandaan. Prima locatie dus! Het villahotel beschikt over o.a. 2 restaurants, gratis WiFi en een limousine-service voor diegenen die eens een keer lekker willen uitpakken. Anders kun je natuurlijk ook gewoon de auto-service nemen 😉 Ook jouw kamer is voorzien van alle nodige gemakken, inclusief kluisje en klimaatregeling.

Op 18 april vertrek je met Ryanair vanuit Eindhoven naar Rome. Ik adviseer je op het vliegveld de taxi te nemen  naar jouw hotel.

Wees snel met boeken, want er zijn nog maar 3 kamers beschikbaar!!

Europe_Italy_Rome_013

Boek nu deze deal! Meer Rome deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Screenshot 2015-02-20 12.22.36

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)