Jong, oud, man, vrouw: iedereen houdt van verrassingen. Dat maakt deze deal zo leuk! Boek de kindersurprise onder de traveldeals en reis af naar een onbekende bestemming met een 3-daagse reis naar een Europese wereldstad, inclusief vliegtickets en verblijf in een hotel met 3 sterren.

Europa is een veelzijdig en bijzonder continent met tal van landen en culturen. En omdat het allemaal prettig dicht bij elkaar ligt, zit je nooit te lang in het vliegtuig. Meer tijd dus om nieuwe of reeds bekende steden te bezoeken. Of het nu gaat om een shopping trip naar modesteden als Milaan, Rome of Parijs, of juist een clubbing weekend in Berlijn, Barcelona of Boedapest – het is altijd maar een paar uur weg.

Reis en verblijf is op basis van 2 personen. Als je alleen reist, lees dan de voorwaarden voor de mogelijkheden. In alle gevallen is de deal inclusief retourvlucht, 2 nachten verblijf in een hotel met drie sterren en alle luchthavenbelastingen. Pssst…je kiest zelf jouw datum en luchthaven van vertrek (bekijk de details voor meer info).

Wees er wel snel bij, want deze deal is alléén vandaag nog geldig! Alvast een fijne reis!

Knipsel_verrassing

Boek nu deze deal! Meer van dit soort deals...

Knipsel_groupon

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)