Wil je er even een paar dagen tussenuit? Wil je zon en strand combineren met cultuur? Of toch alleen zon en strand? Het kan allemaal! Ga eens 5 dagen naar Sevilla en ontdek deze prachtige stad voor maar €144!

Vertrekken doe je op 24 juni vanaf Eindhoven, waarvandaan je met Ryanair naar Sevilla vliegt. Ik raad je aan een taxi te nemen naar het hotel of het openbaar vervoer te gebruiken. Je zal deze dagen verblijven in het 4-sterren hotel: Best Western Hotel Cervantes. Dit prachtige hotel beschikt o.a. over een restaurant, bar/lounge, een evt. ontbijt en gratis WiFi. Daarnaast wordt het hotel beoordeeld met 89% op 345 beoordelingen, wat bijna zeker garant staat voor een goed verblijf!

Lijkt het je wat op een paar dagen van deze geweldige stad te genieten? Boek dan snel, want voor je het weet zijn andere mensen je voor! Kan je niet op deze data? Op de website van Expedia zijn de data eenvoudig aan te passen naar een geschikte datum, zodat je kan kijken of de deal hier ook beschikbaar is.

The bull arena of Seville, Spain

Scherm Sevilla

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)