Slagharen is wel 1 van attractieparken waar elk kind tenminste 1 x moet zijn geweest. Voor jong en oud heb je hier simpelweg heel veel plezier. Ik heb zojuist een geweldige deal gevonden voor de hele familie op de website van Travelbird waar je 2 of 2 dagen in een deluxe wigwam verblijft op het park van slagharen. Natuurlijk heb je ook toegang tot het attractiepark voor 2 volwassenen en maximaal 4 kinderen voor maar €99.

De deluxe wigwams zijn helemaal nieuw en in 2014 gebouwd. Alle gemakken van een flatscreen tot aan een nieuwe douche en een keuken zit er in. Voor de kinderen een geweldige ervaring zonder dat de ouders een compromis moeten ingaan. (Alsof je in een bungalow zit) Slagharen op zich bied meer dan 40 attracties, een waterparadijs en verschillende restaurants en is in 2014 uitgeroepen door zoover als winnaar in de categorie: Vakantieparken. Dus als familie heb je hier echt een geweldige tijd.

Artikelbild_Freizeitpark_Achterbahn

Hier ga je naar deze deal

slagharen

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)