Wil je er even tussenuit, maar geen uren onderweg zijn? Ik vond een fijne stedentrip waarbij je drie dagen lang in het mooie Lille oftewel Rijsel in Frankrijk verblijft en dat voor maar €79,-!

Aankomst is mogelijk tot en met 31 december 2015!

Europe_France_Lille_001

Lille is een plaats waar je wel eens langskomt als je op vakantie gaat, maar heb je er al wel eens een stop gemaakt? Ik kan je vertellen dat het de moeite waard is. Je kan goed shoppen in de stad en je ogen de kost geven aan het historische stadscentrum. Dit driedaagse arrangement is perfect voor een kort tripje!

KnipselLILLE

Tijdens deze trip verblijf je in het Best Western Hôtel & Spa Grand Palais. Het hotel is een voormalig herenhuis uit de 19e eeuw. Naast de overnachtingen en ontbijt krijg je ook een glas champagne bij aankomst, een driegangenmaaltijd en een uur toegang tot de spa.

Deze trip kost €79,- op basis van een reis voor twee personen. Aankomst is kan tot en met 31 december 2015. De data kan je boeken via de website van Travelbird. Er komt een boekingstoeslag van €20,- bij de prijs op en een toeristenbelasting €1,10 p.p.

Boek de deal! Bekijk deze deal

lille

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)