Ik heb een leuke deal gevonden voor een stedentrip Valencia, Spanje! Ontdek de geboorteplaats van de paella en vergaap je aan de klassieke en moderne architectuur!

Spanje heeft meer te bieden dan Barcelona en Madrid. Breng een bezoek aan het prachtige Valencia waar klassieke- en moderne bouwkunst naast elkaar bestaan. De pleinen van Valencia hebben een gezellige, kenmerkende Spaanse uitstraling, maar een gebouw als het Ciutat de les Arts i les Ciències laat zien dat de stad ook een moderne kant heeft. Bezoek ook de Kathedraal, het stadsstrand en ga naar een flamenco-optreden!

Tijdens deze citytrip overnacht je in het Hotel Villacarlos. Het hotel ligt op ongeveer 1,5 kilometer van het centrum, waardoor het een perfecte uitvalbasis is voor een verkenning van Valencia. Wil je naar het strand? Voor de deur van het hotel stopt een bus en binnen enkele minuten sta je met je voeten in het zand! Op Zoover krijgt dit hotel een 8,3/10 op basis van 7 beoordelingen.

Om deze reis voor de prijs van €129 te boeken, vlieg je in november, december 2015 of januari, februari of maart 2016 van luchthaven Düsseldorf-Weeze.

Europe_Spain_Valencia_003

Boek de deal! Bekijk deze deal

valencia

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld en andere vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)