Wanneer was je voor het laatst in Stockholm? Misschien was je er zelfs nog nooit? Laat in iedergeval de prijs niet de reden zijn waarom je deze geweldige stad niet zou bezoeken. Ik heb zojuist een 3 daagse citytrip naar Stockholm gevonden op de website van ebookers.nl voor een bedrag van maar €78.68 per persoon op basis van een reis met 2 personen. Dus heb je zin in zweedse gehaktballen vergeet dan de Ikea en vlieg gewoon naar Zweden.

Je vliegt vanaf Eindhoven met Ryanair naar Stockholm met goede vluchttijden. Na aankomst neem je de speciale airport bus die je naar het centrum van de stad brengt. Je slaap in het recent gerenoveerde 3 sterren Connect Hotel Stockholm (74% beoordeeld) wat net buiten het centrum ligt op basis van logies en verblijf. Let wel op dat je op een kamer slaapt met stapelbedden (2 persoons kamer) met een gedeelde badkamer. Wil je liever je eigen badkamer en losse bedden dan kan dat voor ongeveer €15 per persoon per dag extra. Vergeet niet snel te boeken want voor deze prijs hoef je het niet te laten.

Artikelbild_Stockholm_Stadt

Hier ga je naar deze Stockholm deal Stockholm deal 1

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)