Stockholm is een geweldige stad om te ontdekken. Laat in ieder geval de prijs niet de reden zijn waarom je deze geweldige stad niet zou bezoeken. Ik heb zojuist een 3 daagse citytrip naar Stockholm gevonden op de website van Expedia voor een bedrag van maar €103 per persoon op basis van een reis met 2 personen. Dus heb je zin in Zweedse gehaktballen vergeet dan de Ikea en vlieg gewoon naar Zweden.

Je vliegt vanaf Eindhoven met Ryanair naar Stockholm met redelijk goede vluchttijden. Na aankomst neem je de speciale airport bus die je naar het centrum van de stad brengt. Je slaap in het recent gerenoveerde 3 sterren Connect Hotel Stockholm (74% beoordeeld) wat het centrum ligt inclusief een lekker ontbijtbuffet. Let wel op dat je op een kamer slaapt met stapelbedden (2 persoons kamer) met een gedeelde badkamer. Wil je liever je eigen badkamer en losse bedden dan kan dat voor ongeveer €15 per persoon per dag extra. Vergeet niet snel te boeken want voor deze prijs hoef je het niet te laten.

Artikelbild_Stockholm_Stadt_2

Hier ga je naar deze deal

stockholm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)