Altijd al eens een kijkje willen nemen in Zweden? Dan is nu je kans! Bezoek met deze super deal het Venetië van het Noorden en maak kennis met deze prachtige stad…Stockholm!

Stockholm is een geweldige citytrip bestemming. De hoofdstad wordt met zijn ligging verspreidt over 14 met bruggen verbonden eilanden ook wel het Venetië van het Noorden genoemd. Er is hier genoeg keus uit verschillende eetgelegenheden, winkels en musea; voor ieder wat wils dus! Wandel in het oude centrum Gamla Stan door de smalle, Middeleeuwse straatjes env bezoek een van de vele cafeetjes of restaurantjes. Ook is hier het indrukwekkende Zweeds Koninklijk Paleis te vinden. Veel bezienswaardigheden zijn goed te voet te bereiken, maar ook door het uitgebreide metro netwerk kun je gemakkelijk door de stad reizen.

Op 5 maart 2015 vertrek je vanuit Weeze met Ryanair naar Nykoping. Ik adviseer je hier de taxi te nemen naar het met een 9.2 beoordeelde Connect Hotel Stockholm in het centrum van Älvsjo, in het zuiden van Stockholm (verblijf op basis van logies). Zo kan je veel besparen op jouw reiskosten, want in het centrum van Stockholm zelf betaal je al gauw het dubbele alleen voor de overnachtingen! Deze top deal niet laten liggen dus!

Wees er wel snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Europe_Sweden_Stockholm_CityView_Day

Boek nu deze deal! Meer van dit soort deals...

Knipsel_stockholm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)