Eens een keer het hoge noorden bezoeken? Met deze deal geniet je 4 dagen in Stockholm, Zweden en verblijf je in het leuke 3-sterren Connect Hotel voor maar €168.

Het leuke van Stockholm is dat het ligt verspreid over 14 eilanden in het Mälarmeer en uitkijkt over de Oostzee. De stad kent een geschiedenis van 700 jaar en dit komt prachtig tot uiting in zijn indrukwekkende openbare gebouwen, paleizen, rijke cultuur en musea.

Geniet nu in deze prachtige stad en bezoek het Koninklijk Paleis, de gotische kerken, uitstekende cafés, bars en restaurants en pak ook nog even een bezoek mee aan wat winkels met Zweedse designartikelen.

Als je fan bent van de boeken en films van de Millennium-trilogie van Stieg Larsson, dan moet je sowieso naar Södermalm voor de Millennium-tour.

Je vliegt op 19 november met Norwegian vanaf Amsterdam naar Stockholm, Zweden. Vandaar raad ik je aan een taxi te nemen naar het Connect Hotel met een gemiddelde beoordeling 9.1(!) door 111 gasten.

Er zijn nog enkele tickets beschikbaar, dus wees er snel bij!

Artikelbild_Stockholm_Abends

Screen Shot 2014-10-06 at 1.42.04 pm

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)