Er zijn verschillende manieren om naar Brussel te komen. Je zou met de auto kunnen gaan maar de kans op file is altijd aanwezig. Je zou ook kunnen vliegen al is dat vaak duur en t kost veel tijd. En dan heb je de trein waarbij je voor de NS zou kunnen kiezen maar je zou ook voor de super snelle Thalys kunnnen kiezen.

De Thalys heeft op dit moment een hele mooie aanbieding naar Brussel. Je kunt opstappen op Amsterdam Centraal, Schiphol en Rotterdam Centraal en binnen 2 uur sta je super snel in Brussel voor maar €15 per persoon voor een enkeltje dus €30 retour. Je kunt ook in de 1e klas reizen en dan is het €25 per enkele reis. Let wel op dat je voor deze deal met minimaal 2 mensen moet reizen. Je moet boeken voor 10 Maart en je kunt reizen vanaf nu tot 5 April. Maar wacht niet te lang met boeken omdat de plaatsen hier natuurlijk beperkt zijn. Dus of je nu een dagje wil doen of je wilt een citytrip naar Brussel doen het kan allemaal.

Artikelbild_Brüssel_Stadt-748x511_mini

Hier ga je naar deze Thalys deal

Thalys deal Brussel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)