Wel eens in Canada geweest? De noordelijke buurman van Amerika staat bekend om zijn vriendelijkheid en toegankelijkheid. Daarnaast is Toronto een bruisende wereldstad met als kenmerkend beeld de CN Tower. Dit is de op twee na hoogste tv-toren ter wereld. Met een hoogte van 553 meter heb je een prachtig uitzicht over de stad en omliggende gebieden. Durf jij over de doorzichtige vloer te lopen? Op de site van Arke vond ik een hele voordelige reis! Goedkoper dan dit is niet mogelijk!

Je vliegt op 28 augustus met Arkefly naar Toronto. Vandaar raad ik je aan een taxi te nemen naar het hotel. Dit hotel is zeer centraal gelegen in de stad! Er is een restaurant, een bistro en een cafe. In de bistro wordt koffie van Starbucks geserveerd. Het hotel is gelegen aan Yonge street, waar het heerlijk uitgaan is. Boek snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

Toronto_Skyline

Ga hier naar de deal! Kijk hier voor meer deals!

toronto

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)