Er even helemaal tussenuit, maar wil je eens wat anders en niet te duur? Dan heb ik hier een super leuke stedentrip voor je.  Dit is weer eens iets anders dan Parijs, Milaan of Barcelona.

Voor je het weet verblijf je met deze citytrip-deal in één van de onbekendere pareltje van Italië: Turijn. Hier beleef je, omringd door de Alpen, een stedentrip als nooit te voren. Terwijl je door de stad wandelt voel je de geschiedenis, proef je de Italiaanse smaken en laat je je  – bij het ondergaan van de zon – meeslepen door het ritme van het nachtleven.

Je vliegt op donderdagavond 20 november met Ryanair vanaf Eindhoven naar Turijn, Italië. Vanaf hier kies je voor openbaar vervoer of een taxi om naar het met een 9.1 beoordeelde Holiday Inn Turin City Center af te reizen. Dit hotel beschikt o.a. over een restaurant, een bar / lounge en is centraal gelegen in het historische centrum van Turijn.

 Twijfel niet langer en vlieg La Dolce Vita tegemoet!

Turin

Bijzonder Turijn! Meer van dit soort deals...

Screen Shot 2014-10-28 at 1.40.30 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)