¡Hola! Altijd al Spaans willen leren in Spanje? Met deze unieke deal krijg je vakantie en studie in één! Breng een week door in het zonnige Valencia en volg een intensieve cursus Spaans, zowel voor beginners als voor (half)gevorderden, van 15 lessen per week. Naast taal is er ook plaats voor cultuur en vermaak: een salsaworkshop is inbegrepen.

Europe_Spain_Valencia_004

Spreek je al aardig Spaans? Of is ‘No hablo español’ nog het belangrijkste wat je uit kunt brengen? Geen enkel probleem! De Escuela Albufera biedt een divers aanbod voor alle niveau’s. Alle lessen, maar liefst 15 per week, worden gegeven door getrainde native speakers en bestaan uit maximaal 10 leerlingen. Zo weet je zeker dat je veel opsteekt! Als je klaar bent, ontvang je een diploma.

Natuurlijk hoef je niet de hele dag te studeren. Er is genoeg tijd om Valencia en omgeving te verkennen! Breng een bezoek aan de stad waar klassieke en moderne bouwkunst naast elkaar bestaan. De pleinen van Valencia hebben een gezellige, kenmerkende Spaanse uitstraling, maar de beroemde Ciutat de les Arts i les Ciències laat zien dat de stad ook een moderne kant heeft. Het strand is bovendien nooit ver weg: slechts 200 meter lopen vanaf je accommodatie!

Europe_Spain_Valencia_003

Je verblijft in een houten bungalow met keuken en badkamer op het gezellige terrein waar ook de lessen plaatsvinden, gelegen in Albufera National Park, net buiten Valencia. Voor een kleine meerprijs kun je een privékamer boeken, anders verblijf je op een gedeelde tweepersoonskamer. Voor entertainment wordt gezorgd: er wordt een salsales verzorgd, je kunt met een stadsgids Valencia in en aan het eind van je cursus neem je afscheid met paella en een drankje!

31-3valencia-spaans-locatie

Spaans leren en vakantie in één in zonnig Valencia? Boek dan snel!

 • 2-weekse cursus Spaans in Valencia, inclusief verblijf en extra’s, voor maar €194!
  • Reisperiode: Verschillende reisperiodes tot en met november 2016
  • Reisduur: 14 dagen, 13 nachten (langer of korter verblijf mogelijk tegen afwijkende prijs)
  • Vlucht: Niet inbegrepen
  • Verblijf: bungalow op campus van Escuela Albufera
  • Verzorging: Logies
  • Plaats: Valencia, Spanje
  • Inschrijfkosten: Niet inbegrepen (eenmalig €35)
  • Geen boekingskosten!
  • Prijs: Al vanaf €194 per persoon!

Bekijk hier de deal Kijk hier voor meer leuke vakantiedeals

31-3valencia-spaans

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

slogan Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram 🙂

appstoreBadgegoogleBadge

guru

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)